Hvorfor Bit2Byte?

I stort set alle nye apparater og dimser, der købes i dagens Danmark, er der installeret software, som der kan kommunikeres med.

Nogle tilbyder styring via App på mobilen, mens andre blot sender en enkelt bit i form af et 1 eller 0, for at informerer os om, at der er tændt eller slukket for apparatet, tændt eller slukket for lyset i et rum, tændt eller slukket for varmen osv. I mange tilfælde kræver denne information, at der findes en "informationstavle" i den modtagende ende, enten i form af en App, ringklokke, lampe, infopanel mv., før du som bruger kan få glæde af den.

Hvad nu hvis du har behov for, at informationen kan tale sammen med data fra andre apparater, så du kan træffe beslutninger baseret på flere informationer, eller måske endda oprettet en automatisk hændelse, der skal udføres når en bestem kombination af information opstår?
Du får måske en sms besked, der slukkes automatisk for kaffemaskinen, alarmen starter i huset osv.

Normalt kan dette kun lade sig gøre, hvis apparaterne er leveret af samme producent, og producenten har indbygget denne mulighed i en App eller lignende, og på forhånd har forudset eller begrænset mulighederne for "samarbejde" og brug af informationer mellem forskellige apparater.

Hvem siger producentens fantasi eller valg passer med dine ønsker?

Bit2Byte har en vision om, at vi vil tilbyde vores kunder, at kunne forbinde alle elektroniske apparater med hinanden, samt tilbyde dem selv at beslutte hvor, hvordan og til hvad informationerne skal bruges, og hvilke handlinger der skal udføres på baggrund af dem.

Vi vil gøre "Internet of things" til virkelighed.

 Til forside
 
 
 

 

 

Bit2Byte •  Møllengen 4 • Slangerup  •  Telefon: +45 30 11 91 93   •  E-mail: henrik@godiks.dk